2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

1 Δεκεμβρίου, 2019


2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!
Σκούρο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Λεφάκης,Μπήλιου,Παγιατάκη και Πατέρα προειδοποιούν!
Ο καθένας μας, είναι διαφορετικός, με αποτέλεσμα να αντιμετωπ…


Loading...


2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Σκούρο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Λεφάκης,Μπήλιου,Παγιατάκη και Πατέρα προειδοποιούν!

Ο καθένας μας, είναι διαφορετικός, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και αλλιώς τα πράγματα την εκάστοτε φορά. Κάθε ζώδιο λοιπόν, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο για να προσεγγίζει το έτερον ήμισυ. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια τα οποία θα ρίσκαραν τα πάντα για τον έρωτα.

Για πολλούς, δεν υπάρχει πιο τρομακτικό πράγμα από το να είναι εντελώς ευάλωτοι μέσα σε μια σχέση. Αν «ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου» το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς ή να ραγίσει η καρδιά σου. Μπορεί όμως να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και γεμάτες αδρεναλίνη εμπειρίες. Το ρίσκο στον έρωτα απαιτεί αυθορμητισμό, αφοσίωση και προθυμία να βουτήξεις στο άγνωστο με απερίσκεπτη αυτοθυσία, ακόμα κι όταν όλες οι πιθανότητες δείχνουν να είναι εναντίον σου.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι κατά κύριο λόγο τα τρία ζώδια που θα δοθούν ολόψυχα σ’ έναν έρωτα, χωρίς να λογαριάσουν τις μετέπειτα συνέπειες:

ΤΑΥΡΟΣ

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σύμβολό τους είναι ένας ταύρος, δεν εκπλήσσει κανέναν ότι είναι τα πιο πεισματάρικα ζώδια. Η υπομονή και η επιμονή τους καθιστούν ιδιαίτερα αφοσιωμένους συντρόφους όταν έχουν μια σοβαρή σχέση, επειδή οι Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Κατευθύνουν όλη την επιμονή τους στην ερωτiκή τους ζωή και παρόλο που μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να σπάσεις το εξωτερικό, αδιάφορο περίβλημά τους, οι Ταύροι είναι πολύ αφοσιωμένοι σύντροφοι. Δεν θα διστάσουν να δώσουν μάχες για το πρόσωπο που αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι, ως γνωστόν, είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και δεν φοβούνται να δείξουν ευάλωτοι με το πρόσωπο που έχουν ερωτευτεί. Τρυφεροί και με ευγενικά συναισθήματα, είναι πολύ συμπονετικοί και αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, πιθανότατα θα σε λούζει με τόνους αγάπης και υποστήριξης. Επειδή είναι ζώδια του νερού, κυβερνώνται περισσότερο από τα συναισθήματα παρά από τη λογική. Και όταν πρόκειται για τον έρωτα, αυτός ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί να τους εκθέσει σε μεγάλους κινδύνους. Από την άλλη πλευρά όμως το να ρισκάρουν με τα συναισθήματά τους, μπορεί να τους ανταμείψει με τη μεγαλύτερη συναισθηματική ανταπόδοση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τελευταίοι στη λίστα μας, αλλά όχι λιγότερο σημαντικοί είναι οι Σκορπιοί, ένα από τα πιο αινιγματικά ζώδια. Αν κάτι είναι πολύ γνωστό γι’ αυτούς είναι το απέραντο πάθος που αποπνέουν. Όπως και οι Καρκίνοι είναι ζώδιο του νερού, οπότε όταν ερωτευτούν, πατάνε τέρμα τα γκάζια! Αν και έχουν αποκτήσει κακή φήμη για την ένταση που βγάζουν συνήθως, οι Σκορπιοί είναι απίστευτα πιστοί και πάνω απ’ όλα εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Το πάθος τους είναι αυτό που τροφοδοτεί την αφοσίωση στους συντρόφους τους, ακόμα κι όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιες αντιξοότητες.

Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

undefined

Παρασκευή σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο;

Με την ευκαιρία διαβάστε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Η αστρολόγος είπε συγκεκριμένα: “Σήμερα και αύριο είναι καλές μέρες για να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας και είναι αρκετά κουραστικές.”

Και συνέχισε: “Από το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και χαλαρώνει κάπως. Η Κυριακή μπορεί να έχει και κάποια απρόοπτα…”

Μάθετε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο παρακάτω βίντεο:

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θέλουν σταθερότητα, και μια σιγουρία που αναζητάνε στο ταίρι τους. Έχουν την τάση να γνωρίζουν τι θέλουν σε έναν σύντροφο και να έχουν την υπομονή και την επιμονή να δουλέψουν περισσότερο ώστε να πετύχει μια σχέση. Με άλλα λόγια, εάν είσαι έτοιμη να πάρεις στα σοβαρά τη σχέση σου και να δεσμευτείς, αυτά είναι τα 4 ζώδια!

Να υπενθυμίσουμε τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Ταύρος

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θέλει να βρει κάποια για να απολαύσει μαζί της όλα τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ταύρο. Αυτό είναι ένα ζώδιο χτισμένο για μακροχρόνια αγάπη επειδή προτιμά να είναι σε μια σταθερή σχέση όπου μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής και να τον φροντίζουν. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ πεισματάρης να εγκαταλείψει τη σχέση μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές. Αυτό το ζώδιο της γης πατάει σταθερά στα πόδια του και ως εκ τούτου, θέλει ένα σύντροφο για να οικοδομήσουν μαζί έναν ισχυρό δεσμό και μια σχέση που θα κρατηθεί στη δοκιμασία του χρόνου.

Καρκίνος

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Ο Kαρκίνος μπορεί να είναι λίγο τσιτωμένος και κλειστός όταν τον συναντάς για πρώτη φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνεται ότι πρέπει να χτίσει ισχυρούς τοίχους γύρω από την ευαίσθητη, ευάλωτη καρδιά του. Αλλά μόλις «ραγίσει» το κέλυφος και ανοίξει, είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό το ζώδιο απαιτεί ασφάλεια και αξιοπιστία στις σχέσεις του, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Είναι ένα ζώδιο του νερού και κυβερνάται από τη σελήνη, έτσι είναι επίσης πολύ δεμένο με τα συναισθήματά του.

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

Αιγόκερως

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Χάρη στη σχέση του με τον Κρόνο, ο Αιγόκερως έχει μια εκτίμηση και μια άνεση με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Του αρέσει η δομή της σχέσης και η ασφάλεια και όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις φυσικές παραδοσιακές συμπεριφορές του. Ο Αιγόκερως δεσμεύεται σοβαρά, ακόμα και όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα καρδιάς. Πιστεύει αυτά που λέει, οπότε αν σου πει ότι όλο αυτό το σκέπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείς να τον εμπιστευθείς.

Ιχθύς

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος για μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι μακράν το πιο παραδοσιακά ρομαντικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και δεν φοβάται να ανοιχτεί για τα συναισθήματα του. Αυτό το ζώδιο του νερού ονειρεύεται να βρει μια επική παντοτινή αγάπη και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο υπεραισιόδοξο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι όταν βρίσκεται σε μια σχέση, κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά. Δεν υπάρχει τίποτα που ο Ιχθύς δεν θα κάνει για το πρόσωπο που αγαπά. Έχει επίσης το ισχυρό δώρο της διαίσθησης χάρη στη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα, έτσι ώστε να μπορεί να αισθανθεί από την αρχή αν είσαι κατάλληλη για αυτόν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.