Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου;

30 Νοεμβρίου, 2019


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου!
5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!
Μολονότι αισθάνεστε σαν σούπερ-ήρωες…


Loading...


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου!

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

Μολονότι αισθάνεστε σαν σούπερ-ήρωες, μπορεί να αντιληφθείτε ότι κάποια ένταση υποβόσκει ανάμεσα σε εσάς και κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Ανακαλύψτε για τι πρόκειται πριν εξελιχθεί περισσότερο.

Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι εσείς θα είστε αυτός/ή που θα πρέπει να ηγηθεί αν θέλετε όλα τα κοντινά σας άτομα να βρίσκονται στη θέση τους και να κάνουν αυτό που πρέπει. Να ξέρετε ωστόσο ότι δεν θα είναι εύκολο.

Έχετε πάρα πολύ καλή διάθεση και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ο,τιδήποτε προκύψει. Μπορεί σήμερα να περιτριγυρίζεστε από μουρτζούφληδες που δεν μπορούν αν χαρούν με τίποτα αλλά θα πρέπει να τους πάρετε με το μαλακό.

Σκεφτείτε φιλόδοξα. Πολύ φιλόδοξα. Ακόμη πιο πολύ. Αξίζετε κάτι εντυπωσιακό. Ακόμη και αν κάποιος/α σας κοιτάξει λοξά, εσείς χαμογελάστε και ρίξτε το έξω.

Η καρδιά σας χωράει όλο τον κόσμο. Αισθάνεστε σαν βασιλιάς/βασίλισσα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και το πιθανότερο είναι ότι και οι άλλοι μοιράζονται την ίδια άποψη μαζί σας.

Συμβαίνουν περισσότερα πράγματα στον κόσμο από όσα μπορείτενα αντιμετωπίσετε, οπότε ήρθε η στιγμή να χαμηλώσετε τους τόνους και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην ανησυχείτε. Δεν θα χάσετε τίποτα σημαντικό.

Θα πρέπει να έχετε όλες τις απαντήσεις γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς πώς οι άλλοι νομίζουν τι τα ξέρετε όλα όταν ζητούν τη βοήθεια σας. Μπορεί να εκπλαγείτε μέχρι και εσείς οι ίδιοι από το πόσο καλοί είστε.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ζητήσετε περισσότερα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ήδη και τακτοποιήστε όλα αυτά τα μικροπροβλήματα που ανακύπτουν. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Όλα πάνε όπως τα θέλετε σήμερα και δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε ακόμη και αν όλοι γύρω σας είναι μέσα στην κατήφεια και την γκρίνια.

Κάποιο άτομο κρύβει κάτι σημαντικό από εσάς, παρόλο που τελικά δεν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο νομίζει. Το πιθανότερο είναι ότι αν το σκεφτείτε λίγο θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και μετά εξαρτάται από εσάς πώς θα το αντιμετωπίσετε.

Σήμερα θα έχετε την έμπνευση να κάνετε μερικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε κάτι που οι άλλοι θεωρούν απαράβατο. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να τους πείσετε ότι έχετε δίκιο και πιάστε δουλειά.

Υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτή τη στιγμή που δυσκολεύεστε να τα παρακολουθήσετε όλα. Προς το παρόν επικεντρωθείτε στο πιο σημαντικό και επείγον από αυτά και θα τα βγάλετε πέρα μια χαρά.

Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια για το 2020! Δυσάρεστα τα νέα!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr βρίσκει τα πάντα για τα ζώδια! Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ποια ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα και δυσαρεστημένα για το 2020! Σε ποιους δεν θα μπει καλά το νέο έτος;

Ποιοι θα αγωνιούν για αυτά που θα τους συμβούν;

Κριός

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επαγγελματικές αναρριχήσεις!

Ζώδια άτυχα

Τα τελευταία χρόνια περάσατε αρκετές ταλαιπωρίες και τα γεγονότα άλλαξαν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τους ανθρώπους. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σχέση με τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας, σας υποχρέωσαν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε, να αναπτύξετε καινούριους σκοπούς πορείας και επιβίωσης και να αναθεωρήσετε σε μεγάλο βαθμό ότι αφορά στην αισθηματική σας ζωή.

Το πρόσφατο παρελθόν μπορεί να σας ταλαιπώρησε αλλά σας ωρίμασε και τώρα βρίσκεστε μπροστά σε μια νέα εποχή που αναδύεται αργά αλλά σταθερά και η οποία αποσκοπεί να σας αποκαταστήσει και πρακτικά και συναισθηματικά!

Ερωτικό Σαββατοκύριακο γι’ αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη!

Το 2020 θεωρείται περίοδος μεταίχμιο, καθώς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας προκειμένου να ανοίξει ένας καινούριος στα επόμενα γενέθλιά σας, η διάρκεια του οποίου θα είναι μεγάλη. Είστε έτοιμες να ξεκινήσετε σοβαρά, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σας και αισιοδοξώντας για το μέλλον σας.

Από τον Μάρτιο του 2020 ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο και αρχίζει να πραγματοποιεί αρμονική σχέση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ρυθμίζει το επαγγελματικό σας πεπρωμένο. Αυτή η καλή όψη που θα έχει διάρκεια, κάνει το 2019 σταθμό στη ζωή σας καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για συναισθηματικές επενδύσεις και άλλες τόσες για περισσότερη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας σωστά, την κατάλληλη στιγμή, αλλά προσπαθήστε να πειθαρχείτε την φυσική σας παρόρμηση και τις γνωστές ανυπομονησίες σας.

Δεν είστε οι μόνοι που υποχρεωθήκατε να δεχτείτε μια αποτυχία σε προσωπικό επίπεδο ή που διστάσατε να αποτρέψετε κάτι δυσάρεστο.

Η Άνοιξη της χρονιάς αυτής με την βοήθεια του Δία από τον Τοξότη και τις καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά πράγματα στον αισθηματικό τομέα. Ο έpωτας θα παίξει περισσότερο πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την χρονιά. Ίσως γιατί τα χρόνια που πέρασαν σας έκαναν πιο ώριμους και πιο προσγειωμένους. Καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν είναι τέλειο και πως η εpωτική επιτυχία κερδίζεται μόνο με κατανόηση, συνεργασία και αρκετή δόση συνθηκολόγησης στις δύσκολες στιγμές.

Με εξαίρεση τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο που προβλέπονται μήνες γενικότερης αναταραχής, το 2019 βοηθά την βελτίωση των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων και την κάλυψη των σχετικών αναγκών σας. Ακόμη και αν δεν συναντήσετε τον τέλειο σύντροφο, μπορείτε πλέον να δεχτείτε τα μειονεκτήματα μιας καινούριας σχέσης και μέσα από τον ειλικρινή διάλογο να προχωρήσετε και να την εδραιώσετε.

Όσοι είστε μόνοι, το 2020σας βοηθά για μια αισθηματική ανανέωση με ένα δεσμό, μια συμφιλίωση ή ακόμα και για έναν απόγονο. Το πρώτο εξάμηνο απαιτεί πιο οργανωμένες προσπάθειες στον τομέα αυτόν, μετά τον Μάιο όμως τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα και πιο αισιόδοξα. Είναι στο χέρι σας, πριν κλείσει η χρονιά, να μην έχετε κανένα παράπονο και να νιώσετε περισσότερο τακτοποιημένες και ασφαλείς.

Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας θα συνεχιστεί. Οι νεότεροι του ζωδίου σας έχετε προοπτικές ανόδου με προϋπόθεση τον αγώνα και κάποιες μάχες που πρέπει να δώσετε. Οι ανταγωνισμοί και τα παρασκήνια δεν θα λείψουν. Μπορείτε όμως να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας και να κάνετε τις ικανότητές σας περισσότερο αναγνωρίσιμες. Προσeξτε τους μήνες Ιανουάριο, Ιούλιο και Δεκέμβριο. Ζητήστε την υποστήριξη των ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Αποφύγετε δηλώσεις και νευρικότητα που θα ενοχλήσει τους ανωτέρους ή τους πιο ισχυρούς από εσάς. Τέλος, μην αφήνετε νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση συνεργασίας, αποδεχτείτε την ,απλώς προσeξτε τους όρους που συνεπάγεται.

Στον οικονομικό τομέα πρέπει να προσeξετε ιδιαίτερα. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αιφνιδιασμούς και ανακατατάξεις. Διαχειριστείτε έξυπνα και προνοητικά το εισόδημά σας, αλλά και τα χρήματα γενικότερα. Οι καταστάσεις αλλάζουν εδώ και οι γενικότερες δυσκολίες δεν υποχωρούν ακόμα. Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύεστε χρήματα σε επενδύσεις στην αρχή του έτους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο σας ευνοούν σε ενέργειες και αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα.

Το 2019 σας υποχρεώνει να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις, να καταπολεμήστε το άγχος και την νευρικότητα, να αποδεχτείτε κάτι που δεν ανατρέπεται και να προσαρμοστείτε εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για εσάς, μακροπρόθεσμα. Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερένταση.

Καρκίνος

Σε αναμέτρηση με τους άλλους

Ζώδια σύμβολα άτυχα

Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά που ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα από τη θέση τους στον Αιγόκερω, επηρεάζουν βαθιά τη ζωή σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αποκαλύπτουν τις προθέσεις του πεπρωμένου στις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθείτε. Η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπιση των υποθέσεών σας, θα ρυθμίσει την εύκολη ή δύσκολη διευθέτησή τους.

Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη βελτιώνει τη διάθεσή σας και τις συνθήκες τις εργασίας σας. Αυτά τα δύο θα αποτελέσουν εφαλτήριο για να αντιμετωπίσετε πιο θετικά και γενναία τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει η συμπεριφορά των άλλων , σε βασικούς τομείς της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Το 2019 έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για εσάς, με αφετηρία μεγάλων εξελίξεων και αλλαγών το 2020. Όσοι έχετε σχέδια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγηθείτε γρηγορότερα στην επιτυχία. Η σωστή ή μη επιλογή που θα κάνετε σε ανθρώπους και αξίες θα ρυθμίσουν, ή θα επηρεάσουν την πορεία σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Προσπαθήστε να ελέγχετε την κυκλοθυμία, τους φόβους και τις άσκοπες ανησυχίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την σωστή κρίση όταν χρειαστεί να την εκφράσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας αλώβητα, από τα εξωτερικά γεγονότα που συχνά θα έχουν σκληρό ή δυσάρεστο χαρακτήρα. Μην δυσαρεστείτε αυτούς που αγαπάτε και γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες με εκείνους που παραμένουν απαραίτητοι να υπάρχουν στην εξέλιξη των δικών σας συμφερόντων. Την χρονιά αυτή δεν πρέπει να κάνετε τα λάθη του παρελθόντος και τα οποία δεν ήταν παρά οι υποχωρήσεις την ώρα που έπρεπε να αγωνιστείτε και οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί που είχαν ασύμφορες συνέπειες.

Σκορπιός

Επέκταση των ορίων της επικράτειάς σας

Μπορεί να μην θέλετε να το πιστέψετε αλλά το 2020 είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες.

Η εγκατάσταση του Ουρανού στον Ταύρο ανοίγει μια νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων και η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σας.

Η παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να ακολουθήσετε καινούριες τακτικές προκειμένου να αξιοποιήσετε τις απεριόριστες δυνάμεις που κρύβετε μέσα σας. Είναι γεγονός ότι το 2020 θα διαπιστώσετε ότι έχετε αλλάξει και αυτό θα εκπλήξει πολλούς από αυτούς που σας συναναστρέφονται.

Ζώδια

Μια νέα επταετία ξεκινά τώρα για τις αισθηματικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η αντιμετώπιση των σχέσεων της από εδώ και πέρα ζωής σας θα είναι η συνισταμένη της νέας πορείας σας. Φανείτε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι και αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που σας έδωσε η ζωή, όλη την δεκαετία που προηγήθηκε. Αποδεχτείτε εκείνους που δεν είναι στα μέτρα σας και προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να αναστρέψετε. Δεχτείτε αν θέλετε να σας δέχονται ή πληρώστε καλόκαρδα το αντίτιμο της αδυναμίας σας με την προσαρμογή σας σε νέους σκοπούς που θα σας επιβεβαιώσουν σαν ανθρώπινη αξία.

Θετικές εξελίξεις για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Στα εpωτικά σας μπορεί να μην έρθει η γαλήνη και η ηρεμία, αλλά θα έρθει η παραδοχή μιας νέας πραγματικότητας. Οι εμπειρίες σας θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά οι τυχόν διαμαρτυρίες σας πρέπει να περιοριστούν. Αποφύγετε να κάνετε λάθη στην εpωτική σας ζωή και αναλάβετε πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.