11 “μαγικές” ασκήσεις που «ξυπνούν» τον μεταβολισμό, τις κάνετε στο σπίτι και χάνετε 3 κιλά ανά εβδομάδα

19 Νοεμβρίου, 2019


Απώλεια βάρους με γuμναστική – Χρήσιμες πληροφορίες: Πολλές γυναίκες και άνδρες έχουν στόχο να χάσουν βάρους, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Παρακάτω παρουσιάζονται πολλές ασκήσεις διαφορετικών μεθό…


Loading...


Απώλεια βάρους με γuμναστική – Χρήσιμες πληροφορίες: Πολλές γυναίκες και άνδρες έχουν στόχο να χάσουν βάρους, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Παρακάτω παρουσιάζονται πολλές ασκήσεις διαφορετικών μεθόδων για να μειώσετε το βάρος σας. Αναλυτικά:

Απώλεια βάρους με γuμναστική – Χρήσιμες πληροφορίες: Δέκα ασκήσεις που θα βελτιώσουν το βάρος και το σώμα σας

Στύλος με σχοινιά για χαλάρωση χεριών και ώμων: Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, χαλαρώστε τα χέρια σας εντελώς και αρχίστε να στρίβετε το σώμα σας γύρω από τον άξονα της σπονδυλικής σας στήλης, μετακινώντας εντελώς το βάρος σας, αυξάνοντας σταδιακά σε ένταση.

Ερωδιός: Βελτιώστε την ευκινησία, την ισορροπία και τη ροή του αίματος στα πόδια. Επαναλάβετε την παρακάτω άσκηση 3-5 φορές και για λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα τη φορά.

Ρολλάκια: βελτιώστε τη σπονδυλική στήλη, τη ροή αίματος στην πλάτη. Επίσης, ανακουφιστείτε από στρες και κούραση, πραγματοποιώντας την ακόλουθη άσκηση για τουλάχιστον δώδεκα φορές.

Χαμηλοί κοιλιακοί: Χαλαρώστε τη σπονδυλική στήλη, ανάμεσα στους ώμους, πραγματοποιώντας τη συγκεκριμένη άσκηση για τουλάχιστον δώδεκα φορές.

Τέντωμα: Ανακουφιστείτε και χαλαρώστε, πραγματοποιώντας την ακόλουθη άσκηση για όσες φορές αντέχετε.

Κεράκι: Βελτιώστε τη ροή του αίματός σας στο κεφάλι, τη μνήμη σας, την πνευματική απόδοση και πνευματική λειτουργία σας, καθώς και την αναπνοή σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να παίρνετε καλές αναπνοές.

Σφίγγα και κόμπρα: Δυναμώστε πλάτη και σπονδυλική στήλη, κάνοντας την άσκηση για όχι λιγότερο από δέκα φορές.

Έμβρυο: Ανακουφιστείτε και χαλαρώστε τη σπονδυλική σας στήλη, πραγματοποιώντας την άσκηση σωστά μέχρι να νιώσετε καλά.

Στρίψιμο: Βελτιώστε την κίνηση και την ελαστικότητα της σπονδυλικής στήλης και βελτιώστε την κατάσταση των μυών σας, κάνοντας την ακόλουθη άσκηση.

Κάμψεις: Δυναμώστε μυς, τένοντες και σπονδυλική στήλη, επαναλαμβάνοντας την άσκηση μέχρι να νιώσετε καλά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.